Returns

Politica de returnare

    Clientul Antoanelle poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

  • Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
  • Coletele ce prezinta deteriorari severe;
  • Produsele ce au fost livrate gresit;
  • Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate;

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.

Clientul este obligat sa notifice Antoanelle, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin whatss app sau telefonic la numarul 0724359015 in termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala (stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate).

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar. 

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Refuzul si/sau neridicarea produselor:

Coletele cu marfa neridicate sau refuzate din motive neobiective dupa validarea comenzii telefonic, vor fi marcate in baza de date,  cumparatorii nemaiputand primi produsele comandate fara plata in avans a transportului atat pentru comanda nou plasata a marfii comandate cat si a returului banilor, cat si contravaloarea transportului comenzii anterioare.