About us

Antoanelle este un brand românesc dedicat femeilor care apreciază produse feminine, simple și versatile, dar cu o atenție deosebită la detalii.
Fondat în 2014 de către Camelia Antoanela Roatiș, absolventă a școlii de design Istituto Marangoni din Milano, brandul își definește estetica prin eleganță și simplitate.

Camelia Roatiș vede femeia îmbrăcată simplu, dar frumos și elegant, fără nimic ostentativ sau opulent, pentru a pune în valoare frumusețea ei interioară și exterioară, feminitatea și delicatețea ei. Ea crede într-un stil care poate individualiza orice femeie și care o poate ajuta să adauge un plus de senzualitate, mister sau romantism în fiecare dintre aparițiile sale.

Denumirea brandului a fost inspirată de numele complet al Cameliei, care este Antoanela. Ea a considerat că numele Antoanela este elegant și distins, iar adăugarea sufixului “elle” la sfârșitul numelui a adăugat un aer de feminitate și subliniază faptul că brandul este dedicat femeilor.

Creațiile Antoanelle sunt originale, chic și pun accent pe versatilitate, funcționalitate și confort. Brandul nu crede în teoria că o rochie trebuie purtată doar o singură dată și încurajează femeile să repete experiența dacă se simt bine în hainele lor. În plus, multe vedete de prim rang au ales să poarte creațiile Antoanelle la diverse evenimente publice, ceea ce confirmă faptul că femeile au nevoie de valori și de autenticitate în moda lor.

ANTOANELLE

For the love of fashion