Antoanelle by Camelia Roatiș

CAMELIA ROATIȘ este fondatoare, CEO și Creative Director al brandului Antoanelle.

Combinând studiile în domeniul modei din cadrul uneia dintre cele mai prestigioase școli de design din lume – Istituto Marangoni – cu pasiunea pentru frumos, Camelia pune bazele brandului Antoanelle în 2014.

Prin colecția de debut Everlasting reușește să impună pe piață o estetică definită de eleganță și simplitate, de siluete atent construite și de piese versatile menite să se transforme în piesele cheie ale garderobelor femeilor moderne și active.

Universul brandului ANTOANELLE a fost construit mizând pe conceptele de eleganță atemporală, simplitate și feminitate.

Fiecare colecție a explorat aceste directii stilistice, căutând expresia cea mai reușită care să transforme schițele în piese vestimentare dezirabile și indispensabile.

De la smart casual pana la ținute high class, colecțiile Antoanelle s-au axat pe o paletă cromatică în tonuri pastelate.

Elementul semnătură este gulerul alb, clasic - un element cu o simbolistică puternică, regăsit atât în estetica masculină, cât și în cea religioasă, ambele sugerând autoritatea – un element care inspiră putere și impune respect, temperat însă de linia minimală a ținutelor și îndulcit de paleta cromatică.

SIMPLICITY WITH A FEMININE TOUCH!

camelia roatis